הליקובקטר פילורי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

31/03/2014 | 17:50 | מאת: anee

שלום רב, אובחן לי הליקובקטר וזה הטיפול שקיבלתי: אומפרה (20 מ"ג * 2 ביום), קארין (500 מ"ג * 2 ביום), מוקסיויט פורטה (500 מ"ג * 4 ביום) למשך 10 ימים. התחלתי אותו אתמול... הם גורמים לי להרגשת בחילות לשעה וקצת בערך ולתחושת רעב . האם הגיוני ?

שלום הגיוני. נא נסה להתמיד בטיפול לפרק זמן של כעשרה ימים. רק אם הסימפטומים בלתי נסבלים יש מקום להחליף הטיפול . עלי לציין שכל טיפול תחליפי הוא לא פחות קל מהראשון. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת