מבקשת התייחסות נוספת לעניין הפסח

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/04/2014 | 18:21 | מאת: קייטי

שלום ד"ר דיין, קראתי בעניין את מאמרך הקצר לעניין הארוחות בפסח, אך לא מצאתי מענה לשאלה הבאה - אני עתידה להיות כל ימי החג במלון בחצי פנסיון. אני מקפידה על כשרות גם בפסח ואינני רוצה ללכת לחפש מסעדה כשרה לפסח לצהרים, גם כי מספרן קטן יותר בחג, גם כי זו הוצאה כספית נוספת וגם כי במסעדה נוטים לאכול יותר. אציין, כי הדבר מהותי לגבי כי יש לי עודף משקל גבוה ואני מנועה כרגע מזה זמן מלעשות פעילות ספורטיבית. איך היית ממליץ להתארגן מבחינת ארוחת צהריים במקרה כזה? האם די בפירות בלית ברירה? תודה וחג שמח!

שלום את יכולה בשעות הצהרים לאכול חלבון כמו ביצה או טונה או חזה עוף יחד עם ירקות חיים או מבושלים . כך אפשר להתמודד גם עם בעיית הדיאטה. חג שמח דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת