כאבים ברום הבטן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/04/2014 | 16:27 | מאת: אופיר

שלום, סובל כשנתיים מכאבים ברום הבטן וצד שמאל, כל בירוק גסטרואנטרולוגי יצא דלילי עם בדיקות שונות: גסטרו סקופיה , אנדוסקופיה, סי טי, MRI, הליקובקטור,וכו. לפני כשנה בצעתי אבחון לקנדידה שיצא ברמה אחת( נמוך) באלישע בחיפה. ניסיתי טיפול תזונתי של חצי שנה ללא סוכרים, עם פרוביוטיקה , ותוספים שונים ללא הועיל. האם יש כיוון נוסף שעלי לחקור? בנוסף לכאבים יש לי תחושת ריחוף קבועה שמתגבר לסחרחורת עם הכאבים, הכאב הוא 24 שעות ומעיר בלילה, יציאות רכות ושלשול במהלך היום כ 4 פעמים.

שלום לא פשוט חייב לשבת איתך באריכות ולנסות לעשות אבחנה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת