לשון לבנה ושלשול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/04/2014 | 11:13 | מאת: תהל

אני בהודו. כבר שלושה ימים על שלשול נוזלי, אך ללא שום כאבי בטן, מלבד בו ברגע שעלי ללכת לשרותים, שאז אני חשה דקירות ודחיפות. יש לי טיפות נוזליות שקופות יחד עם הצואה. בנוסף, עם או בלי קשר, הלשןן שלי וחלל הפה מכוסים כולם בשכבה לבנה, ותחושה מוזרה אך לא כואבת בפה. האם יש איזשהי הערכה מה זה, והאם יש קשר בין השנים?

שלום הלשון מהווה חלק ממערכת העיכול. יש קשר . נראה שמדובר בזיהום זה או אחר. יש לפנות למרפאה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת