מה לעשות?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/05/2014 | 22:24 | מאת: ציפי

אני מטופלת למעלה מחצי שנה בציפרלקס וקסאנאגיס. התלוננתי על בחילות ואוכל שעולה (הרופאה כינתה את זה רפלוקס ממש כמו של התינוקות- וזו אכן ההרגשה. לאחר בדיקת גסטרוסקופיה שבה שללו חיידק אל אמרו כי יש דלקת הוסבר לי כי עליי ליטול אומפרדקס לפחות חודשיים. אני ממש סובלת, אוכל עולה כל הזמן, עושה גרעפסים, כל מה שאוכלת לא עושה לי טוב(ואני אוהבת לאכול) יכול להיות שאחת התרופות עושה לא טוב? השילוב ביניהם? מה זה יכול להיות? אולי לא עלו על משו שיש לי?(אני בת 28 אגב)

שלום אין מרשם פלא. לא נראה לי שזה התרופות. יתכן שצריך לעשות שינוי יסודי בכל הרגלי האכילה שלך. את מוזמנת ליצור קשר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת