טיפול תרופתי להליקובקטר פילורי ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/06/2014 | 17:34 | מאת: רעות

שלום, מזה שבועיים אני נוטלת תרופות לטיפול בהליקובקטר. בשבוע הראשון נטלתי מוקסיוויט ולנסופרזול ובשבוע השני המשכתי עם הלנסופרזול ונטלתי בנוסף קלרידקס ופלאגיל אציין כי את כל התרופות נטלתי בהתאם להוראות שנתן לי הרופא. בתחילת השבוע השני עם תחילת התרופות החדשות יש לי תופעות לוואי שמתבטאות בבחילות וצרבות קשות ולאחרונה גם חולשה כללית שמונעת ממני לתפקד כרגיל. אני מודעת לכך שאני מסיימת את הטיפול עוד מעט אך רציתי לדעת האם תופעות אלו שכיחות בטיפול תרופתי שכזה? ומה ניתן לעשות כיוון שזה בלתי נסבל ופוגע לי משמעותית בשגרת היום וגם בלילה. שאלה נוספת ואחרונה היא כמה זמן לוקח לתרופות לצאת מהמערכת לחלוטין מרגע סיום הטיפול. תודה רבה

שלום אין מה לעשות זהו המחיר שמשלמים כדי להפטר מההליקובקטר. אני מקווה מאד שיעלם ולא יחזור. תופעות הלוואי משתנות קיצונית ממטופל למטופל- והן בדרך כלל חולפות תוך שבועיים שלושה. דר דיין

09/07/2014 | 10:08 | מאת: רות

האם הטיפול באוזון לא יעיל גם נגד החיידק? במקום ליטול תרופות מרעילות?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת