כיס מרה-זקוקה לעזרה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/06/2014 | 22:46 | מאת: ek221

שלום לכולם, יש לי אבן בגודל 2.2 ס"מ בכיס מרה , היה לי התקף אחד קשה מאוד ומדי פעם כאבים ברמה נמוכה, העניין הוא שאנחנו מתכננים הריון, ואני לא רוצה לקחת סיכון שיזיק לי או לעובר. שמעתי על כריתת כיס מרה בהריון נשמע לי איום ונורא. מה שכן ההריון יהיה מאוד רגיש (טיפולי פוריות) לכן אני מעדיפה לעבור את הניתוח ולסיים את זה כמה שיותר מהר. חסרון נוסף שאנחנו צריכים להמתין מהניתוח כחצי שנה עד שננסה שוב טיפול פוריות, התחלתי לעבוד על עצמי בנושא הניתוח והתחלתי לגבש דעה שאכן זו הדרך היחידה והשלמתי עם זה. אך לאחרונה שמעתי על אתר שנקרא פרופסורקי שמציע ע"י תזונה הוצאה זריזה של האבן בצואה. באתר אחר אמרו לי שאבן שגודלה 2.2 ס"מ גדולה מדי ולא ניתן להוציא אותה ע"י תזונה מסוימת ובנוסף טענו שיש סיכוי שהאבן תתקע בדרכי המרה וזה הרבה יותר מסוכן. אני לא כבר לא יודעת מה לעשות?? בבקשה עזרו לי לקבל את ההחלטה הנכונה תודה רבה

שלום הזהרי מכל מיני אתרים. אין כל פתרון פרט לניתוח!! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת