טיפול באינפוזיה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/07/2014 | 17:27 | מאת: אורנה

שלום רציתי לדעת כמה עולה טיפול באינפוזיה , אני סובלת מעייפות כרונית כבר מזה כמה חודשים, חברה שלי שעשתה טיפול דומה המליצה לי מאוד, כמה טיפולים וכמה זמן אורך כל טיפול ?

שלום בשלב ראשון יש לקבוע פגישה ראשונה .זו פגישת פתיחת תיק והיא נמשכת בין שעה לשעתיים ומחירה 850 שח. לאור הממצאים בפגישה זו מחליטים איזה טיפול יש לבצע. אם צריך לעשות עירוי יש מס סוגי עירויים בהתאם לכל מקרה ומקרה ומחיר העירוי נע בין 650 ל 870 לכל עירוי דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת