גמילה מאומפרדקס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/09/2014 | 10:22 | מאת: רותם

שלום אני לוקחת אומפרדקס כבר שנה וחצי בעקבות דלקת בקיבה שבאה אחרי הליקובקטר בכל פעם שאני מנסה להפסיק עם הכדורים חוזרות הצרבות וההרגשה הרעה לצערי לרופאים נוח יותר לרשום מרשמים לכל החיים אך אני לא מעוניינת בגילי הצעיר להמשיך איתם איך נגמלים מהם??

שלום רב מאד לא פשוט. יש מקום לעשות נסיון איטי לגמילה שכן טיפול ממושך יכול להביא להפרעה בספיגה ולחסר תזונתי. צורת הגמילה אינה אחידה ומשתנה ממקרה למקרה. דר דיין

23/10/2014 | 16:48 | מאת: j banana

אומרים שלוסק עדיף מאומפרדקס

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת