צמא מוגבר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/10/2014 | 00:18 | מאת: אני

היי, במשך תקופה של כמעט שנה יש לי תחושת צמא מוגברת, ברמה של לשתות 10 ליטר מים ביום. אני לא מקיאה מזה, ולהפך, רק כשאני שותה אני מעכלת (כלומר לא יוצאת צואה בלי שאני שותה) אבל בסופו של דבר זה מעיק ואני מפחדת שיום אחד זה יזיק לי. הלוואי שיכולתי לשתות כמו בן אדם רגיל ואני חייבת עזרה דחופה, בדקתי את העניין ואין לי סכרת, אני משלשלת כל יום, רגישה ללקטוז ( ולכן נמנעת ממוצרי חלב) מה אני עושה? אי אפשר לחיות ככה

שלום חייב עוד המון פרטים וכן בדיקה יסודית כדי להיות מסוגל לענות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת