ריפלוקס ובחילות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/12/2014 | 10:40 | מאת: שיר כהן

בת 67 בריאה ללא תרופות כבר מספר שנים עם ריפלוקס שהחמיר בחודשים האחרונים והועלה מינון לנטון לשניים ביום. בימים האחרונים עם בחילות קשות ללא קשר למזון שאני אוכלת הריפלוקס ללא צרבות אלא עם תחושת חנק ועכשיו בחילות מה המשמעות ומה עושים? תודה תודה

שלום נסי למשך מס ימים לאכול רק 3 ארוחות מסודרות ביום.לאכול בישיבה ללעוס טוב ככל האפשר ולא לשתןת בזמן האוכל.. נסי לאכול לפחות שעתיים לפני השינהץ בעוד שבועיים דווחי דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת