ברור

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/12/2014 | 15:24 | מאת: יעל

בת 53,לוקחת תרופות כרוניות ללחץ דם, לכולסטרול ולבלוטת התריס. טבעונית מזה 3 שנים. יש יציאות כמעט אחרי כל ארוחה, הרבה גזים בין ארוחה לארוחה. האם זה נורמלי? מה עלי לעשות? אודה על תשובתך המהירה.

שלום האוכל הבריא מידי מזיק לך. הסיבים המרובים שאת אוכלת במזון הטבעוני הבריא לכאורה גורמים לך נזק! נסי להפחית כמות הסיבים עיי קילוף הירקות והפירות ובישולם - יפחית ללא צל של ספק את כמות הגזים ואת כמות היציאות נסי ותהני דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת