בקע בסרעפת ודלקת קלה באנטרום

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/12/2014 | 09:37 | מאת: בת-שבע

שלום ד"ר יוסף לפני שלושה חודשים בבדיקת גסטרו נתגלו אצלי בקע בסערפת ודלקת קלה באנטרום. קיבלתי תרופה נקסיום 40 למשך חודשיים שעזרה לי מאד ועם תום לקיחתה חזרה ההרגשה כאילו משהו תקוע בין הושט לקיבה. הנני מקבלת פוסאלן לבריחת סידן, האם תרופה זו גורמת לדלקת? והאם אפשר לקחת נקסיום כתרופה כרונית לבעייה לכל החיים או עד שהדלקת עוברת? בתודה בת-שבע

שלום רב פוסלן יכול לגרום נזק קיבתי לא מומלץ לקחת שום תרופה סותרת חומצה לתקופה ארוכה שכן חוסר החומציות בקיבה יכול להביא להפרעות ספיגה ולחסר תזונתי דר דיין

05/12/2014 | 09:31 | מאת: בת-שבע

שלום רב, תודה על תשובתך המהירה.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת