טחול אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/12/2014 | 12:57 | מאת: רותי

שלום, אתמול עשיתי אולטרסאונד בטן עליונה. בסיכום נכתב: בטחול הודגמו שני תהליכים איזואקואים האחד בקוטר של 2 ס"מ השני בקוטר של 1.4 ס"מ ואז שואלים: המנגיומות? אחר? אודה לכם אם תעזרו לי בפיענוח אני בריאה ופחדנית וספורטאית ואני לא מבינה אם זה משהו מאוד רציני ומאוד מפחדת. תודה שבש רותי

שלום חייב עוד פרטים. נראה לי שיש מקום לביצוע או מיפוי כבד וטחול או סי.טי. קרוב לוודא כלום - אך יש צורך לסיים בירור דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת