שלשול שלא מלווה בתופעות שונות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/12/2014 | 16:21 | מאת: מיכאל

ד"ר נכבד ערב טוב אני בן 30, 170 סנ' גובה שוקל כ- 73 קיל', פעיל פיזית, מתאמן כ- 4 פעמים בשבוע לרבות אימוני אירובי הכוללים ריצה. בפעם האחרונה שביצעתי בדיקת דם הבדיקות היו תקינות אולם זה היה לפני כ- שנה לערך. בתקופה האחרונה, בערך בשבועיים האחרונים או אולי טיפה יותר, אני חווה יציאות שמתאימות לסוג 6 בסולם בריסטול אך הן לא מלוות בכאבים או ביציאות תכופות, פעם - פעמיים ביום. לעיתים זה חולף והיציאות בסדר גמור אולם פעם ביומיים שלושה זה חוזר שוב. אציין כי אני לא רגיש ללקטוז או לכל דבר אחר (למיטב ידיעתי), התזונה שלי דיי זהה כבר תקופה ארוכה, הדיאטה שלי בנויה מהרבה חלבונים (עד ל - 140 גרם ליום) ותצרוכת הפחמימות/כלוריות נמוכה מאד יחסית. אני גם צורך חלבון כתוסף פעם ביום. אזכיר כי התזונה שלי דיי זהה תקופה ארוכה ואני לא זר לחלבון מי הגבינה כתוסף מזון. טרם עשיתי בדיקות דם, אודה לדעת כב' בנושא ולהכוונתך

שלום נא עשה בדיקות דם בסיסיות כולל שקיעת דם וכן תפקוד בלוטת מגן. נסה לשבועיים להמנע ל ח ל ו ט י ן מחלב ומוצריו-ודווח על התוצאות דר דיין מרכז מומחים דר דיין 03-6496888

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת