קנדידה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/12/2014 | 15:47 | מאת: ניצה

אני בת 55, טופלתי לאחרונה באנטיביוטיקה ובדיקה הראתה שיש קנדידה גלברטה בנרתיק.ניסיתי טיפולים בנרות שמן עץ התה ודיאטה לכלום לא עזר, האם יש לך להציע לי טיפול אחר?

שלום מרפאתי- מרכז מומחים דר דיין - מטפלת מזה שנים רבות בקנדיה מסוגים שונים במערכת העיכול ובנרתיק. הטיפול בקנדידה גלברקה קשה במיוחד שכן זוהי קנדידה עמידה במיוחד. יש ברוב המרים לטפל גם במערכת המין וגם במערכת העיכול. הטיפול בנרתיק מבוצע עיי גניקולוג והוא כולל חימום עיי מים חמים באמצעות מכשיר מיוחד והזלפת אוזון לנרתיק. יש לבצע בין6 ל-8 טיפולים ולפעמים יותר. ההצלחות יפות. ניתן לקרא על השיטה באתר דר דיין דר דיין מרכז מומחים דר דיין 03-6496888

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת