צרבות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/12/2014 | 16:12 | מאת: מירב

שלום ד"ר אני בת 33 סובלת כמה שנים מרפלוקס וצרבות, רופא גסטרו נתן לי להשתמש בלוסק. שאלתי האם מותר להשתמש לתקופה ארוכה, או שיש לך המלצה אחרת לטיפול בבעיה. חן חן על ההתיחסות

שלום רב שימוש ממושך בלוסק מפחית את חומציות הקיבה ובהדרגה יכול לגרום לירידה ביכולת הספיגה של מינרלים וויטמינים שונים ולהתפתחות מצב של תת ספיגה וחסר גופני במרכיבים שונים.. בכדי להתאים לך טיפול לא תרופתי עלי לשבת איתך ולפתוח תיק רפואי ולהתאים לך טיפול. אין טיפול שמתאים לכולם. דר דיין מרכז מומחים דר דיין 03-6496888

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת