בטן נפוחה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/12/2014 | 10:46 | מאת: רוית

בתקופה האחרונה, לאחר כל ארוחה, הבטן מתנפחת הנפיחות לא יורדת. הנפיחות יורדת רק אם אני לא אוכלת כלום לאורך כל היום ולמחרת הבטן חוזרת למצב טבעי עד לארוחה הבאה. האם זהו סימן למעי רגיז? או אולי בעיה אחרת במערכת העיכול? מה אפשר לעשות?

שלום רב אם בוצעו כל הבירורים ולא נמצאה מחלה אורגאנית ניתן לעשות אבחנה של מעי רגיז-אך ברוב המקרים מתלווים עוד ליקויים לבעיה הראשונית ויתכן מאד שבמקרה שלך מדובר יתכן גם על נוכחות קנדידה במספרים גבוהים בתוך המערת וכך שהטיפול חייב להיות משולב. דר דיין מרכז מומחים דר דיין 03-6496888

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת