כאבי בטן ושלשולים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/12/2014 | 06:27 | מאת: עזרא

שלום ד"ר יוסף דיין אתמול בערב התחילו לי כאבי בטן למרות שלא אכלתי משהו מקולקל (בודאות). לפנות בוקר התחילו לי שילשולים הדבר חוזר על עצמו מדי פעם. מה אתה ממליץ לי לעשות? תודה רבה לך

שלום אם תופעה זו שאתה מתאר חוזרת על עצמה מס פעמים יש צורך לבצע בירור. הבירור כולל בשלב ראשון פגישה לפתיחת תיק רפואי מפורט לבירור מקיף של מכלול הבעיות ולהחלטה לגבי בדיקות אלו או אחרותץ לא קיימת תשובה אחת ואחת בכלל למכלול הבעיות. דר דיין מרכז מומ חים דר דיין 03-6496888

25/12/2014 | 20:42 | מאת: יפעת

החל ממתח ועד בעיות עיכול. כדאי לפנות לרופא לבירור. אם מדובר בבעיות עיכול, ניתן להתייעץ גם עם תזונאית ועם נטורופתית, שינוי תזונתי יכול לסייע, כמו כן ישנם תוספים כדוגמאת הקומפורט זון שמכיל אנזימים המקלים על העיכול. אבל חשוב לברר עם הרופא מהם הגורמים.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת