פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/12/2014 | 14:01 | מאת: רונן

שלום רב, ברצוני לברר מתי נכון, רצוי וכדאי לקחת פרוביוטיקה, מבלי שתהיה בעיה ספציפית כלשהי. אני בשנות ה- 50 לחיי. האם יש הבדל מהותי בין מיני הפרוביוטיקה למיניהם, ג'ארו-דופילוס, למשל, ואחרים?האם לאדם במצבי רצוי ליטול פרוביוטיקה באופן קבוע או לזמן קצוב, ואם כך, לכמה זמן ובאיזו רמת מינון סבירה?

שלום אין כללים מדויקים לטיפול בפרוביוטיקה. אם אתה בריא ולא סובל מכל מחלת רקע ולא נוטל תרופות - לדעתי אין מקום לטיפול פרוביוטי. במצבי חולי צורת הטיפול והמינון משתנים ממקרה למקרה. מנסיוני אין הבדל משמעותי בין סוגי הפרוביוטיקה השונים. דר דיין מרכז מומחים דר דיין 03-6496888

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת