טיפול בגז אוזון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/12/2014 | 07:55 | מאת: תיקי

שמעתי על טיפול בעזרת גז אוזון בדלקות כרוניות בנרתיק - האם שמעת על טיפול כזה? והיכן ניתן לקבל כזה טיפול?

שלום טיפול בגז ובמי אוזון בזיהומים בנרתיק בעיקר בזיהומים חוזרים ועקשנים-נמצא בשימוש במספר רב של מדינות באירופה. בארץ מרפאת דר דיין מטפלת בזיהומים בנרתיק באמצעות גז האוזון כבר למעלה מעשר שנים בהצלחות מאד גדולות. טיפול בגז אוזון או במי אוזון בזיהומים בנרתיק נהוג כטיפול יחידי או בנלווה לטיפול בחימום. לפרטים נוספים הכנסי לאתר דר דיין www.dayan-clinic.co.il דר דיין 03-6496888

24/12/2014 | 15:02 | מאת: ענת

1. כמה זמן בממוצע נמשך הטיפול באוזון? 2. כמה עולה בממוצע טיפול כזה בקליניקה שלך? 3. האם יש הוכחה מדעית שהטיפול באוזון יעיל יותר מהטיפולים הרגילים, אנטיביוטיקה למשל?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת