טיפול פרוביוטי בתסמונת המעי הרגיז

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/12/2014 | 18:49 | מאת: מחקר חדש באיכילוב

http://www.news1.co.il/Archive/0024-D-98567-00.html

שלום רב הללויה! אני כבר למעלה מ-20 שנה משתמש בתכשיר הפרוביוטי קוליביוגן במגוון רחב של מחלות מעיים בין היתר בתסמונת המעי הרגיז. אני מברך על כך שסוף סוף יש כיוון מחקרי. מבחינ קלינית ומנסיון של מעל 20 שנה אין לי ספק בתוצאות. דר דיין מרכז מומחים דר דיין 03-6496888

01/01/2015 | 21:51 | מאת: המחקר באיכילוב

במחקר באיכילוב משתמשים בתערובת של 11 חיידקיפ פרוביוטיים שלפחות חלקם נבדקו בהרבה ניסויים קליניים וגם הוכחה יעילותם בטיפול בבעיות של מערכת העיכול ועוד. קוליביוגן הוא מיצוי שמופק מחיידק אחד בלבד ולמרות שברפואה אלטרנטיבית משתמשים בו כבר שנים רבות הוא לא נחקר ממש במחקרים קליניים. כנראה שקוליביוגן גם יקר יותר מתכשיר פרוביוטי רגיל.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת