פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/12/2014 | 21:23 | מאת: איילת

שלום ד"ר אני בת 48, לאחר בדיקות אובחנתי כחולת פיברומיאלגיה. הרופא המליץ לי על טיפול תרופתי ופעילות גופנית שכמובן מאוד קשה לי לי לעשות . אני מחפשת טיפול אלטרנטיבי במקום התרופות הקונבנציונליות. איזה טיפולים אתה יכול להציע לי על מנת לשפר את איכות חיי ככל שניתן.

שלום הטיפול בפיברומיאלגיה הוא פרטני ויש לשבת עם כל מטופל ולהתאים לו מערך טיפולי. ככלל שילוב של אינפוזיות ויטמינים ומינרלים בליווי לאינפוזיות אוזון הוא טיפול מאד מאד יעיל ושימושי ברוב החולים.. דר דיין מרכז מומחים דר דיין 03-6496888

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת