בעיות עיכול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

31/12/2014 | 09:28 | מאת: ליבי

שלום האם דיאטה יכולה להשפיע לרעה על תפקוד מערכת העיכול? מאז שהתחלתי דיאטה אני סובלת מעצירות, מיחושים בבטן והתכווצויות. לדאוג או לא?

שלום רב אין ספק שדיאטה - כל דיאטה יכולה להשפיע על התפקוד של מערכת העיכול לטובה או לרעה. איזה סוג דיאטה עשית? אם זו דיאטה לצורך ירידה במשקל כלומר דיאטת הגבלת פחמימות יתכן ותתפתח עצירות. עליך להגביר את כמות השתיה ההליכה וכמות הסיבים בתזונה. דר דיין מרכז מומחים דר דיין 03-6496888

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת