סוכרת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

31/12/2014 | 12:24 | מאת: שרון

שלום רב האם ניתן לאזן סוכרת רק על ידי תזונה או שתמיד חייבים לשלב בין כדורים לדיאטה?

שלום סכרת זו מחלה קלסית שהטיפול בה הראשוני אינו תרופתי אלא התנהגותי. ותזונתי. חולה עם עודף משקל המפתח סכרת חיב לעשות כל מאמץ לרדת במשקל לשנות לחלוטין את כל הרגלי האכילה השתיה והפעילות הגופנית שלו וכן לשנות את הרכב המזון תוך הורדת נפח הפחמימות בכל ארוחה. מנסיוני מטופל שעושה שינויים אלו יכול לדחות בשנים רבות את הופעת המחלה ואת הצורך בטיפול תרופתי דר דיין מרכז מומחים דר דיין 03-6496888

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת