טיפול הומאופאתי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/01/2015 | 13:38 | מאת: אורי

קראתי באתר שלך שאתה ממליץ על טיפולים הומאופאתיים למספר רב של מחלות וכמובן עם הרבה הצלחות. http://www.dayan-clinic.co.il/index.php?dir=site&page=content&cs=31 אני חולה עכשיו בשפעת. זה יכול לעזור?

שלום טיפול הומיאופתי קלסי אינו מטפל במחלה אלא בחולה ולכן התשובה לשאלתך היא לא! לצערי בשנים האחרונות יש פחות ופחות הצלחות בהומיאופתיה במבוגרים בעיקר עקב זיהום יתר של המטופלים מלווה ברוע לב ובציניות. עיקר ההצלחות הם בילדים דר דיין

04/01/2015 | 13:07 | מאת: א

איך היא יעילה במחלות הרבה יותר מסובכות? באתר שלך דווקא כתבת שהומאופתיה עובדת בשפעת. מי מתאים טיפול הומאופתיה קלאסית • מחלות אקוטיות ודלקות – כגון: חום, שפעות, דלקות אוזניים, גרון, אסטמה, דלקות שתן, שילשולים ועוד... • מחלות כרוניות – בדרכי הנשימה, העיכול, מערכת העצבים והפרקים, עור , דרכי השתן המין ועוד... גם תגובתך לא מובנת. מה הכוונה במשפט "לצערי בשנים האחרונות יש פחות ופחות הצלחות בהומיאופתיה במבוגרים בעיקר עקב זיהום יתר של המטופלים מלווה ברוע לב ובציניות."? איזה זיהום יתר יש בשנים האחרונות במבוגרים המטופלים? איך רוע לב וציניות משפיעים על הצלחת הטיפול ההומיאופתי? הרי מבוגר שפונה לטיפול הומיאופתי מקווה שזה יצליח. לסיכום: האם אתה עדיין ממליץ על טיפול הומאופתי למבוגרים? ובאילו מקרים?

05/01/2015 | 17:55 | מאת: הומאופתיה

במחקר גדול שבו נבדקו טיפולים הומאופתיים ל 61 מצבים בריאותיים לא נמצאה השפעה חיובית סיגניפיקנטית. מחקר זה מאשש תוצאות של מחקרים קודמים. http://www.iflscience.com/health-and-medicine/2014-bad-year-homoeopathy http://consultations.nhmrc.gov.au/files/consultations/drafts/nhmrcdrafthomeopathyinformationpaper140408.pdf

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת