בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/01/2015 | 14:00 | מאת: ורד

שלום ד"ר דיין אני בת 29 לאחר לידה, בבדיקות דם אחרונות שעשיתי התברר שאני בתת פעילות של בלוטת התריס. (TSH 7.8 ) האם יש טיפול אלטרנטיבי לפני שאתחיל לקחת אלטרוקסין? תודה מראש ורד

שלום אין טיפול אלטרנטיבי לאלטרוקסין אךיש מספר טיפולים שניתן לעשות בכדי לאושש הבלוטה ולא להגיע לצורך לקחת אלטרוקסין. בין יתר הטיפולים דיאטה מיוחדת אינפוזיה עם יסודות הקורט וכן שימוש בלייזר חמצן לשיפור זרימת הדם בבלוטת נמגן. חלק מהטיפולים פותרים הבעיה וחלקם דוחה את הצורך בלקיחת האלטרוקסין. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת