קנדידה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/01/2015 | 11:18 | מאת: שולי

שלום דר' קראתי באינטרנט שקנדידה היא תוצאה של כל כשל במערכת החיסון למרות שאני עם בן זוג קבוע מספר שנים, אני שוקלת לעשות בדיקת איידס. צריך או לא? (הקנדידה התגלתה במשטח מהנרתיק). תןדה, אשמח לקבל תשובתך.

שלום אדוני היקר שטויות במיץ עגבניות! במקרים של כשל חיסוני יש התפשטות של זיהומים בנאלים כולל פטריות בגוף. המקרים של זיהום קנדידה במעיים או בנרתיק אינם קשורים כלל לכשל חיסוני! התשובות מוחלטות וחד משמעתיות. דר דיין

13/01/2015 | 16:54 | מאת: לד"ר דיין

ומיקרואורגניזמים אחרים שאינם גורמים לבעיות מיוחדות באנשים עם מערכת חיסון תקינה. יש על כך אלפי מחקרים בספרות הרפואית.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת