קוליטיס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/01/2015 | 09:17 | מאת: ירון

האם מטפלים במרפאתכם גם בקוליטיס ובאיזו שיטה? ביקרתי באתר ולא כל כך הבנתי מה הטיפול. תודה ירון

שלום לקוליטיס ואני מניח שמתכוונים לקוליטיס כיבית יש צורות ביטוי רבות. עיקר הסבל מהמחלה במערכת העיכול אך באפן עקרוני כל אבר בגוף יכול להפגע. במערכת העיכול ברוב המקרים ישנם כאבי בטן שלשולים מרובים עד עשרות ביום השלשולים לעיתים מוגלתיים ודמיים. בחלק ניכר מהמקרים מתפתחת אנמיה של חוסר ברזל וכן בדרכ חסר של מרכיבי מזון נוספים. הטיפול מחייב שינוי הרגלי אכילה וכן שינוי התזונה למזון דל שארית ( נטול סיבים ) וכן שימוש בתרופות אנטי דלקתיות מסוגים שונים וכן בתכשירים מדכאי מערכת החיסון וזאת כדי להקטין את המלחמה של הגוף בעצמו. אני נוהג לשפר את מצבם התזונתי של החולים עיי אינפוזיות של ויטמינים ומינרלים וכן חומצות אמינו וכן מתן דרך הווריד של אומגה 3 המשמש בצורת מתן זו כחומר אנטי דלקתי. כמעט בכל המקרים אני נוהג להשתמש בתכשיר הקוליביוגן תחילה בשתיה ואם אין תגובה בזריקות או באינפוזיות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת