דלקות חוזרות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/01/2015 | 12:54 | מאת: מיכל

אני בת 35 נשואה+2. לפני כ-3 שנים אושפזתי עקב דלקת ריאות קשה וטופלתי בכמה סוגי אנטיביוטיקה. מאז התחלתי לסבול מעיקצוצים, גרד והפרשות מהנרתיק. פניתי לגניקולוג ןהטיפול שהציע לא עזר. מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה שמאוד פוגעת באיכות החיים. מודה על תשובתך. מיכל

שלום האם ישנם איזה שהם תופעות מצד מערכת העיכול. הטיפול המוצע לזיהומים חוזרים בנרתיק הוא ביצוע של טיפולי אוזון לנרתיק בתדירות של פעם עד פעמיים בשבוע ואם אין שיפור יש לשקול טיפול בחימום הנרתיק במקביל לטיפולי האוזון. יש מקום רב לשקול בכובד ראש טיפול דיאטתי וכן תרופות למיגור הקנדידה ממערכת העיכול המהווה מקור חוזר להדבקת הנרתיק. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת