סרטן שד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/01/2015 | 12:13 | מאת: מרינה

בוקר טוב ד"ר דיין, קרובת משפחתי חלתה בסרטן שד, קיבלה כמהב סדרות של כימותרפיה. מאז היא סובלת משילשולים קשים מאוד סובלת ולא יודעת איך אפשר להפסיקם, בנוסף גם מערכת החיסון שלה מאוד נחלשה, האם אתה יכול להציע לה טיפול שיעזור לה לעמוד על הרגליים? תודה על ההתיחסות

שלום התשובה לשאלתך - כן. הטיפול חיב לכלול כלכלה עוצרת מספר אינפוזיות של ויטמינים ומינרלים וחןמצות אמינו ואומגה 3. הטיפול חייב להנתן באינפוזיה בכד לעקוף את מערכת העיכול הפגועה. מתן תכשירים למינהן דרך הווריד בדרך כלל אינו יעיל שכן הם אינם נספגים. במקביל לכל הנל יש מקום לטיפול די מסיבי בתכשיר הקוליביוגן בהתחלה בשתיה אך נראה שבשלב מאד מוקדם נצטרך לתת אותו בזריקות ואינפוזיות שכן גם לו יכולות להיות בעיות ספיגה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת