מערכת העיכול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/01/2015 | 15:24 | מאת: יובל

אני בן48 ומזה זמן רב אני סובל מעצירויות המתחלפות בשילשולים. רןפא גסטרו הפנה אותי לכל הבדיקות המתבקשות ובכולן התקבלו תשובות שליליות. הבעיה שאני ממשיך לסבול וכבר מיואש מכל הרפואה הקונבנציונלית. אשמח לשמוע כיצד אתה יכול לעזור לי. תודה, יובל

שלום חייב לשבת איתך לצורך פתיחת תיק רפואי מפורט ובירור מלא של כל התמונה הרפואית. קרוב לוודאי שתאלץ למשך תקופה לעבור לדיאטה דלת שארית ואם לא תהיה הטבה מספקת אתן לך סירופ קוליביוגן במינון נמוך למשך מס שבועות דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת