פולימיאלגיה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/01/2015 | 10:40 | מאת: אריה

שלום ד"ר סובל מאוד מכאבים בכתפיים ובזרועות, האם יש ברפואה משלימה טיפול שיכול לעזור לי? תודה על עזרתך

שלום לאחר שיבוצע הבירור הרפואי המקובל ותשלל כל פתולוגיה אחרת - אז ורק אז תעשה אבחנה אפשרית של פולימיאלגיה. הטיפול אינו קבוע וכולל תזונה נכונה שתיה מרובה פעילות גופנית על בסיס יומי בנלווה בחלק מהמקרים באינפוזיות של ויטמינים ואינפוזיה של אוזון לצורך שיפור רמת החמצן ברמה הרקמתית. בחלק מהמקרים יש מקום לשלב קורקומין וסלדרין דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת