עצירות קשה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/01/2015 | 00:16 | מאת: שירן

שלום,בת 21 מאז שאני זוכרת את עצמי תמיד היו לי כאבי בטן,בחילות וכאבים בקיבה. אציין שלאמא שלי יש קרוהן. במשך כשנה וחצי שהעצירות מחמירה נכנסת לשירות פעם בשבוע-שבוע וחצי,חוסר ברזל (4.3 פרטין לפי בדיקת דם אחרונה) נשירת שיער חזקה ורגישות ממש קיצונית לקור ובנוסף גם בימים שממש חם כפות הידיים שלי יכולות להיות קפואות או ממש חמות בצורה קיצונית אני ממש אובדת עצות בעיקר בגלל שבשנה האחרונה עליתי יותר מ10 קילו למרות שאני מקפידה עד כמה שניתן על כושר (פעם/פעמיים בשבוע ספינינג/הליכות/חדכ) ושותה כליטר מים ביום בימים לחוצים אולי פחות. אשמח להכוונה מה גורם הבעיה,תודה רבה.

שלום מערכת העיכול שלך מקולקלת. חייבת לעבור בירור יסודי כדי לשלול מחלת רקע ואז לעבור תהליך לא קצר של תיקון מערכת העיכול ולימוד מחדש לתפעל מחדש. הטיפול אינו תכשירים משלשלים ההפך תכשירים כאלו רק מגבירים ההרס של המערכת. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת