תחושה של שפעת כל הזמן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/02/2015 | 14:08 | מאת: שלמה

אני בן 19, לפני כחודשיים חליתי בדלקת גרון ואזניים וגם זיהום בדרכי הנשימה. קיבלתי מהרופא טיפול אנטיביוטיואכן היה שיפור אבל לזמן קצר, וכל התופעות חזרו.אני מרגיש כל הזמן חולשה ועייפות לא מצליח להתאושש. האם יש טיפול משלים שיכול לעזור ולשפר את מצבי? תודה למענה שלמה

שלום הטיפול המשלים הכי טוב זה ס ב ל נ ו ת . מחלה לוקחת זמן להחלמה ולהתאוששות. יש היום באויר המון וירוסים מסוגים שונים ודי סבי רהדבקות אחת אחרי השניה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת