יציאות תכופות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/02/2015 | 14:11 | מאת: יערה

ד"ר שלום, אני בת 35, כל חיי סבלתי מעצירות ואף עברתי ניתוח פיסורה. לשמחתי, בחודשים האחרונים התחלתי ללכת כל יום לשירותים. בחודש האחרון אני מרגישה צורך ללכת לשירותים בין 4-6 פעמים ביום (דבר שמעולם לא קרה לי) גם באמצע הלילה, בכל פעם זה מלווה בכאב בטן. מאחר ואני לא רגילה לדברים כאלה רציתי לדעת אם ייתכן וקיימת איזושהי בעיה ואם יש צורך לבדוק זאת. מבחינת תזונה אני צמחונית 20 שנה ולאחרונה הפסקתי לשתות חלב פרה ועברתי לחלב סויה. תודה.

שלום הדבר הראשון שהייתי מציע - הפסקה ולו זמנית בצמחונות והפחתה ניכרת בכמות בסיבים שבמזון. אם אין שיפור ניכר יש מקום לבצע בירור ראשוני. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת