אספירין

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/02/2015 | 14:13 | מאת: מיכאל

אישתי בת 84 לפני כעשר שנים עברה ארוע מוחי ולאחר השיקום וההחלמה מטופלת מאז באספרין 325 מ"ג למניעה. לא מזמן ביקרה אצל נוירולוג והוא הביע פליאה על המינון הגבוה בטענה שהיום לא מקובל לקחת כזה מינון גבוה.שאלתי האם יש לדעתך מקום לעשות שינוי בתרופה מחשש לדימום? או לא לעשות שינויים מחשש לקרישיות? תודה ושבוע טוב

שלום המינון שהיא לוקחת גבוה מהמקובל. בדרך כלל נהוג לקחת אספירין במינון של 100 מגר. אני שמרן. אם אין לגברת תופעות של דמם - לא הייתי משנה המינון דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת