חיסון לשפעת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/02/2015 | 20:01 | מאת: ליאת

שלום ד"ר אני בת 33 בדרך כלל בריאה, אבל כמו הרוב בעונה זו חליתי בשפעת מאוד מתישה ולא נעימה. שאלתי אם אתה יכול להציע משהו אלטרנטיבי לחיסון שיכול למנוע הדבקויותץ לציין שיש לי 2 ילדים קטנים שכנראה אני נדבקת מהם. תודה מראש ליאת

שלום כסבא לארבע נכדים בגיל הגן ניסיתי כבר אין סוף תכשירים - ברוב המקרים עם עזרה קלה בלבד. ישנו תכשיר גרמני בשם Esberitox שהוא שילוב של מס צמחי מרפא ויש לו רמת יעילות סבירה . ניתן להשיג אותו גם בארהב. ישנו תכשיר גרמני בשם Angocin שמופק משורש חזרת .אם לוקחים אותו בליווי לויטמין סי יש תוצאות לא רעות. בהצלחה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת