ניקוי רעלים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/02/2015 | 20:49 | מאת: אלדד

קראתי באתר על ניקוי מעיים, הבנתי שזה מועיל לאורח חיים בריא. מהו הטיפול? האם מדובר בטיפול בודד או שיש צורך לחזור? בברכה אלדד

שלום רק לאחר הטיפול הראשון מחליטים בהתאם לממצאים- האם מספיק טיפול אחד או יש לבצע מס טיפולים דר דיין

16/02/2015 | 00:44 | מאת: עודד

א. באילו מצבים הוכח שזה יעיל? ב. איך זה מתבצע באופן מעשי? ג. כמה עולה טיפול אחד וכמה טיפולים בסה"כ נדרשים בממוצע? ד. למשך כמה זמן לאחר סיום הטיפול יש הפוגה במחלות בהן טפלו בניקוי רעלים?

16/02/2015 | 21:32 | מאת: לאלדד

למה לשלם עבור ניקוי רעלים/פסולת? ניקוי רעלים ביתי ע"י תזונה מתאימה ושתיה מרובה http://www.naturalnews.com/z048479_everyday_detox_heavy_metals_toxic_accumulation.html אין הוכחה מדעית ליעילות ניקוי רעלים ע"י דיאטות מיצים או חוקנים. http://www.latimes.com/health/la-he-juice-cleanse-20150131-story.html?track=rss&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+latimes%2Ffeatures%2Fhealth+%28L.A.+Times+-+Health%29

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת