נשירת שיער

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/03/2015 | 11:19 | מאת: יהודית

שלום ד"ר דיין, אני בת 59 נוטלת מזה 25 שנה אלטרוקסין לבלוטת התריס. בזמן האחרון יש לי נשירת שיער מוגברת והבנתי שזה חלק מהתופעות של תת פעילות בלוטת התריס. האם יש טעם לקחת מגנזיום ואבץ? ואיך כדאי לקחת בכדורים או בעירוי לוריד? מה יותר יעיל? תודה לך על עזרתך לאנשים. יהודית

שלום אין לך תת פעילות טירואידלית אם את לוקחת אלטירוקסין ומאוזנת. נשירת שיער אינה מדאיגה .מה שמדאיג זה אם אין צמיחה בקצב הנשירה ואז ורק אז נוצרות קרחות או שיער פחות צפוף. שווה לנסות לקחת הנל בבכדורים-ןאם אין הטבה אז יש מקום לנסות לקבל עירויים מתוך מחשבה של ספיגה לקויה. דר דיין

08/03/2015 | 11:40 | מאת: אלון

נטילת אבץ שומרת על שיער בריא ומונעת נשירה, ממליץ לך על אבץ פיקולינאט (מניסיון, אמא שלי סובלת מבעיה דומה) של חברת "סולגאר" שנספג טוב יותר בגוף בגלל השילוב של האבץ עם החומצה הפיקולינית, כדאי לנסות.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת