שלבקת חוגרת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/03/2015 | 21:56 | מאת: מיכאלה

לפני שבוע אובחן שלקיתי בשלבקת חוגרת, מטופלת בכדורים אבל עדיין מלאה שלפוחיות וסובלת מכאבים חזקים מאוד. האם טיפול באוזון או ויטמינים יכול להקל? מה עלי לעשות? תודה, מיכאלה

שלום אודון במתן דרך הווריד יעיל כטיפול אנטי ווירלי והייתי שוקל לנסות מס טיפולים. מתן ויטמינים בעירוי מותנה במצבו הכללי של החולה. יש לי נסיון לטיפול בנגעי השלבקת באמצעות שיטת טיפול הנקראת Neural Therapy. דר דיין

09/03/2015 | 22:41 | מאת: דיעה אחרת

ציטוט מפורום מחלות זיהומיות מה 7.3.15. כך כתב המומחה למחלות זיהומיות ד"ר אפרים הלפרין (עד לאחרונה מנהל היחידה למחלות זיהומיות בבית החולים 'ביקור חולים' בירושלים). " אינני מכיר את יעילות (או את סכנות) הטיפול בהזרקה תוך וורידית של 'אוזון' בריפוי מחלות זיהומיות הנגרמות ע"י נגיפים, חיידקים, פטריות וטפילים." אם היה מוכח כיעיל הוא בוודאי היה יודע את זה.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת