4 שאלות על טיפול באוזון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/03/2015 | 16:19 | מאת: מור

1. באילו בתי חולים בישראל מטפלים באוזון? 2. באילו מחלות מטפלים באוזון בבתי החולים? 3. באילו מחלות הטיפול באוזון יעיל יותר מהטיפול המקובל? 4. מה הסיכונים בטיפול באוזון?

שלום אוזון כטיפןל נמצא בסל התרופות ומיועד לטיפול בפצעים קשיי ריפוי בעיקר בחולים סכרתיים. האוזון נמצא במסגרת הטיפולים הניתנים עיי אגף השיקום במשרד הבטחון . בבתי החולים תל השומר איכילוה וולפסון קים טיפול בטוזון באמצעות שקית מסביב לגפה הנגועה. בביצוע טכני תקין לא קיימות בטיפול זה כל תופעות ידועות. האינדיקציות לטיפול באוזון מאד רחבות ותלויות בדרך מתן האוזון. נא היכנס לאתר שלי ותמצא תשובות מפורטות. דר דיין

07/03/2015 | 23:28 | מאת: אוזון

פרט לטיפול בכיבים של סוכרת, באילו עוד אינדיקציות הוכח מדעית שהטיפול באוזון (בטיפול מקומי או סיסטמי) י ע י ל י ו ת ר מהטיפולים המקובלים? מהן תופעות הלוואי בטיפול סיסטמי?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת