עייפות יתר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/03/2015 | 14:30 | מאת: נירה

שלום רב, בזמן האחרון אני סובלת מעייפות יתר. יותר משתי פעולות ביום קשה לי..אחרי מנוחה של 8 שעות בלילה (שינה טובה). ירדתי 10 קילו. הבדיקות דם שלי יצאו תקינות. איך אפשר לפתור את העייפות

שלום רב חסרים לי הרבה פרטים קליניים. בת כמה את ? האם יש מחלות נלוות ? ועוד לא מעט נתונים. מנסיוני שילוב טיפול של אוזון סיסטמי יחד עם מס לא גדול של אינפוזיות של ויטמינים ומינרלים עם או בלי מזרון אלקטרומגנטי יכולים לעשות תפנית משמעותית במצב. דר דיין

13/03/2015 | 00:58 | מאת: T

בדיקת דם סטנדרטית לא מספקת לאבחון במקרה כזה. להציע מיד טיפולים באוזון ובערוי ויטמינים מבלי לברר קודם מהי הבעיה זה פזיז וחסר אחריות.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת