עייפות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/03/2015 | 10:44 | מאת: יואב

חולשה כללית קוצר נשימה יובש בגרון מה יכולה להיות הסיבה אני בן 35 עובד כמנהל בסופר הרבה שעות אני כמעט לא נח ובזמו האחרון החולשה הפתאומית קורה לי הרבה פעמים הרגלים כושלות ואני גם כנראה קצת נלחץ עשיתי בדיקות כלליות הם בסדר אם אפשר לעזור לי אשמח לקבל תשובתך בהקדם

שלום לא עולה לי בראש משהוא מיוחד. במקרה כמו שלך חייבים לפתוח תיק רפואי מסודר.פתיחת תיק כוללת ישיבה של שעה שעהוחצי שבה מנסים להבין מכל הכיוונים האפשריים מי אתה. יש סיכוי גדול שאז אצליח לעשות אבחנה ולקבוע טיפול אפשרי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת