שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/03/2015 | 10:24 | מאת: עופרה

שלום. בני בן 23. סובל כחצי שנה מכאבי שרירים, עייפות, ירידה בראיה,לחץ דם גבוה ומתקשה לתפקד בחיי היום יום. עבר בדיקות ראיה- ורופא עיניים שלל בעיה בתחומו. אנדוקרינולוג ביצע סיטי ראש, אולטרה סאונד כליות ובדיקות דם למיניהן וגם הוא- שלל את הבעיה בתחומו. נשארנו חסרי אונים- אולי תוכל לחוות דעתך- מה עוד יכולה להיות הסיבה לתופעה?

שלום לא פשןט ובוודאי לא ניתן לנתח הבעיה בצורה הזו כאן. חייב לקבל את כל המסמכים ולשבת בסבלנות ולפתןח תיק רפואי ולעשות אבחנה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת