מה עושים המשך ברור

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/04/2015 | 16:40 | מאת: שניאור

כאבי בטן לוחצים קבוע ליד הטבור מימין באמצע. נשלל אפנדיקס בסיטי. ולא אבני כליות. הלחץ יותר מאחור בגב באמצע. שאלתי אם סיטי ללא ממצאים הוא סופי. ואם כן מה יכולה להיות הבעיה לאן המשך הברור? יתכן שזה כיב בקיבה תריסריון? או דלקת מעיים? 2 האם יכול להיות שזה קשור לבעיה בריאות? תודה

שלום אין ספק שאם הכאב ימשך הייתי מציע לא להזניח אלא לברר. הבירור החשוב ביותר לפני סי.טי הוא אבחנה קלינית .יש לשבת בשקט עם רופא לברר את כל הפרטים ואז לעבור בדיקה גופנית ואולי בדיקות דם ושתן. רק אחרי זה סי.טי דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת