תולעים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/04/2015 | 10:38 | מאת: לילי

רב טוב!!!! היום כאשר הגעתי מהעבודה נכנסתי לשירותים לפיפי , שירותי אורחים ככה שכמעט אין בו שימוש , נתתי פיפי ובתוך המים ראיתי תולעת לבנה הסתכלתי לראות מה זה ואז היא זזה והגדילה את עצמה ונראתה כ4 ס"מ הקיצר כמו איטריה ,ומאז אני לא רגועה השאלה שלי האם זה בא מהגוף של אחד מבני הבית? מה עלי לעשות ? האם ככה ניראה תולעת שנמצאת בגוף האדם? אני ממש לא רגועה מקווה לתשובה מהירה תודה !

שלום יש מינים רבים של תולעים במערכת העיכול של אנשים וחלקם יכול להגיע לאורכים של כמה עשרות ס"מ. חבל שלא צילמת או הכנסת יד ולקחת את התולעת זה היה מסייע מאד באבחנה ובטיפול. לא הייתי עושה בשלב זה דבר אך עוקב בהקפדה אחר היציאות של בני המשפחה. ניתן לבצע ספירות דם וברר מ"ס איאוזינופילים שכמותם עולה בדר"כ בנוכחות תולעים במערכת העיכול. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת