טיפול בלייזר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/04/2015 | 11:40 | מאת: טובה

ד"ר דיין שלום, קראתי כאן בפורום את ההודעה שכתבת לפני כמה זמן לגבי הלייזר שיש במרפאתך שיכול לשפר את תפקוד בלוטת התריס ואף להפסיק טיפול באלטרוקסין. אני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס ואחרי שהייתי 3 חודשים בטיפול נטורופתי והמצב רק החמיר, התחלתי לפני כחודש וחצי בערך טיפול באלטרוקסין. על פי הבדיקות התת פעילות שלי היא אוטואימונית. (רמת הנוגדנים בבדיקה עמדה על 221). האם גם במקרה כזה הטיפול בלייזר יכול לעזור או שבמקרה של תת פעילות אוטואימונית חייבים לקחת אלטרוקסין בכל מקרה?

שלום אם ישנה מחלה אוטו אימונית שתוקפת את הבלוטה בדר"כ עם השנים הבלוטה מגיעה למצב של חוסר תפקוד מלא ואז אין ברירה וחייבים לטפל בתכשיר טירואידלי. הבעיה שחלק מעמיתי הרופאים ממהרים לתת תחליף טירואיד די מוקדם- ובשלבים אלו טיפול נכון יכול לדחות הופעת המחלה עצמה בשנים רבות. דר דיין

08/04/2015 | 13:39 | מאת: לייזר

נשמע הזוי.....

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת