מחסור בויטמינים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/04/2015 | 09:54 | מאת: זיוה

שלום רב, אני בת 46, בבדיקות דם שיגרתיות התגלה חוסר בויטמין B12, ויטמין D, וחומצה פולית. אני מרגישה חולשה ועייפות בעיות בעיכול וחוסר תאבון. ייתכן שזה נובע מהחוסרים שהזכרתי? מה עלי לעשות? תודה לתשובתך זיוה

שלום לפי התאור הנל יש מצב שקיימת הפרעה בספיגה במערכת העיכול אחרת אין דרך להסביר החסרים הנל ( אלא אם כן את טבעונית קיצונית) במקרה כזה מס אינפוזיות של הויטמינים הנל יכולה להביא לשיפור ניכר במצב בריאותך. דר דיין

12/04/2015 | 09:48 | מאת: דליה

מה בדיוק גורם בעיות ספיגה? והאם אינפוזיית ויטמינים זה הפתרון היחיד? מה לגבי תוספי מזון? והאם ניתן לקבל את הטיפול גם בקופת חולים? תודה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת