כבד שומני

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/04/2015 | 09:44 | מאת: bella

הנני בת 40, נתגלה אצלי כבד שומני בשל רמת שומנים בדם. תפקודי הכבד GGT יצא מוגבר, וכן אחד מערכי תפקודי הכבד AST יצא מעט מהנורמה (הנורמה עד 31 ויצ א לי מעט גבוה 32). לאחר דיאטה ערכי הכבד יצאו תקינים, אך לעיתים בבדיקות דם ה-GGT יוצא מוגבר. ברצוני להיכנס להריון אך האם בשל הכבד השומני זה יכול להוות לבעיה כלשהיא במהלך ההריון? כיצד עלי לנהוג? בתודה

שלום אין פתרונות של קסם לבד מדיאטה מסודרת ושמירה על משקל גוף תקין. האם את מטופלת באיזה שהם תרופות? דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת